5 manieren om vandaag te investeren in Blockchain-technologie

5 manieren om vandaag te investeren in Blockchain-technologie

Een van de populairste trends in de financiële wereld, blockchain-technologie heeft het potentieel om het traditionele bedrijfsmodel in tal van sectoren volledig te transformeren. Net als een enorme digitale spreadsheet wordt blockchain gedeeld door alle leden van een gedecentraliseerd netwerk. Meestal geassocieerd met het bevestigen van Bitcoin-betalingen, kan blockchain-technologie ook op andere manieren worden gebruikt. Als u overweegt te investeren in blockchain-technologie, zijn hier vijf manieren waarop u aan de slag kunt gaan.

Bitcoin opslaan

In afwachting van stijgende prijzen hebben veel beleggers gebruik gemaakt van een kans om bitcoins op te slaan, net zoals ze dat hebben gedaan met goud. Hoewel het twee verschillende activa zijn in die zin dat goud een tastbaar item is en bitcoins niet, blijven de onderliggende beleggingsprincipes hetzelfde.

Blockchain Penny Aandelen

Geloof het of niet, er zijn zelfs penny stocks voor cryptocurrency. Er zijn veel andere soorten digitale valuta, anders dan bitcoin, waarin u kunt investeren, waaronder Altcoins en Litecoin. De afgelopen jaren zijn er veel alternatieve digitale valuta’s ontwikkeld in een poging om te concurreren met Bitcoin en anderen die speciaal zijn ontworpen om aan die behoeften te voldoen waaraan Bitcoin voldeed.

Altcoin Crowdfunding

Om startkapitaal op te halen voor verschillende soorten investeringen, is crowdfunding een populaire en mainstream methode geworden. Als u betrokken wilt raken bij blockchain-technologie, wilt u misschien een unieke crowdfundingmethode overwegen met behulp van alternatieve munten. Met deze beleggingsmethode wordt het totale muntaanbod vooraf gedolven en vervolgens verkocht in een initial coin offering, of ICO, voordat het netwerk openbaar wordt gelanceerd.

Angel Funding en Startup Ventures

Hoewel angel funding en startup geen nieuw concept zijn, is een variant die tractie begint te krijgen het idee om te investeren in startup gebouwd op blockchain-technologie. Naarmate Bitcoin populairder wordt en wordt geaccepteerd door meer reguliere bedrijven, is het aantal ondernemers dat geïnteresseerd is in de technologie omhooggeschoten.

Pure Blockchain-technologie spelen

Het aantal pure blockchain-technologie speelt, neemt toe. Bedrijven zoals hashing Space Corporation, Global Arena Holding en BTCS, Inc., worden snel bekende namen in de ruimte. BTCS werkt bijvoorbeeld aan het beveiligen van blockchain via zijn onderscheidende transactieverificatiediensten.

Hoewel velen geloven dat blockchain-technologie en cryptocurrency niets meer zijn dan een rage, blijven deze technologieën stoom winnen en kunnen ze de kracht hebben om de wereld zoals we die kennen te veranderen. Besluiten om betrokken te raken bij de hausse van blockchain-technologie, kan resulteren in een aanzienlijke uitbetaling.