Moet u investeren in Bitcoin of Bitcoin verhandelen?

Moet u investeren in Bitcoin of Bitcoin verhandelen?

Er zijn een aantal verhalen over Bitcoin-handelaren die veel geld hebben verdiend door de volatiliteit van de digitale valuta. Sommige handelaren zijn in staat om de meeste dagen consistente winsten te maken met Bitcoin. Dus als u net begint met Bitcoin, moet u dan handelen of gaan voor investeringen op langere termijn?

Bitcoin handel

Als u nieuw bent bij Bitcoin, is het niet onmogelijk voor u om transacties uit te voeren om regelmatig winst te maken. Maar dit is niet eenvoudig. Het vergt veel ervaring en je moet er mentaal en financieel klaar voor zijn. Om consistente winsten uit de handel te maken, moet u laag kopen en hoog verkopen.

Wanneer u voor het eerst bitcoin begint te verhandelen, is het natuurlijk dat u in paniek raakt wanneer de prijzen veranderen. Bitcoin is nu erg waardevol en er kunnen letterlijk duizenden dollars op het spel staan. Hoe meer geld je gebruikt, hoe groter de kans dat je in paniek raakt.

Leer hoe u Bitcoin kunt verhandelen

We zouden u nooit aanraden om gewoon in Bitcoin-handel te springen. Je moet er eerst alles over leren wat je kunt. Een aantal van de uitwisselingen zal u voorzien van een dummy-account waar u kunt oefenen. Deze accounts hebben realtime prijzen zoals de echte en als u een fout maakt, kunt u ervan leren.

Het maakt niet uit of je al het nepgeld in een demo-account blaast. Neem gewoon een ander demo-account aan en probeer het opnieuw. Maar stel je voor dat dit echt geld was waarmee je handelde – het zou verwoestend zijn om alles te verliezen, nietwaar?

Maak een handelsplan

De beste Bitcoin-handelaren hebben een plan. Ze hebben minimale koopprijzen en verkoopprijzen. Ze houden zich hoe dan ook aan dit plan en gaan nooit emotionele transacties aan omdat ze zich “goed voelen”. Wanneer u begint met handelen in Bitcoin, vergeet dan een hoop geld te verdienen op een dag. Als je deze houding hebt, heb je meer kans om veel fouten te maken.

Ga nooit all-in op een trade. Gebruik gewoon kleine hoeveelheden geld om mee te handelen totdat je de vaardigheden en ervaring ontwikkelt die je nodig hebt. Het maakt niet uit hoe goed een kans lijkt te zijn – blijf gewoon bij kleine bedragen als je begint.

Bitcoin Beleggen

Het verschil tussen Bitcoin beleggen en handelen is de hoeveelheid tijd die ermee gemoeid is. Met Bitcoin-investeringen zet u zich in voor de langere termijn, wat volgens ons een slimmere beslissing is. Wanneer u op de langere termijn belegt, bent u in staat om de volatiliteit van Bitcoin af te dekken en heeft u de beste kans op een goed rendement.

Een van de beste methoden om te gebruiken voor Bitcoin-investeringen is de dollarkostenmiddelingsmethode. Het concept hier is om regelmatig kleinere bedragen te investeren, zodat u kunt profiteren van prijsschommelingen.

Als u bijvoorbeeld besluit dat u $ 100 per week kunt investeren, krijgt u sommige weken meer Bitcoins voor uw geld en andere weken krijgt u minder. Over een bepaalde periode moet dit altijd gemiddeld zijn, zodat u aan het einde van de beleggingsperiode nog steeds een redelijk rendement hebt gemaakt.