U moet deze 5 Bitcoin-fouten vermijden

U moet deze 5 Bitcoin-fouten vermijden

Het kan heel spannend zijn om betrokken te raken bij Bitcoin. Maar een aantal nieuwkomers blijft dezelfde fouten maken als ze zich ermee bemoeien. Sommige van deze fouten kunnen erg duur zijn, dus we brengen u 5 fouten die u ten koste van alles moet vermijden om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw deelname met Bitcoin haalt.

  1. Uw Exchange Wallet gebruiken om al uw Bitcoins op te slaan

Bitcoins zijn nu veel geld waard, wat ze aantrekkelijk maakt voor nieuwe investeerders. Het maakt ze ook aantrekkelijk voor hackers en dieven. De meeste mensen kopen hun Bitcoins bij een cryptocurrency-uitwisseling. Wanneer ze dit doen, biedt de uitwisseling hen een online portemonnee om hun Bitcoins op te slaan.

Het bewaren van al uw Bitcoins in uw exchange wallet is om twee belangrijke redenen een slecht idee. De eerste daarvan is beveiliging. Het is bijna onmogelijk om de blockchain voor Bitcoin te hacken, maar online exchange wallets zijn een veel gemakkelijker vooruitzicht. Als een hacker in uw online exchange wallet komt, kunnen ze al uw Bitcoins meenemen.

De tweede reden waarom u nooit al uw Bitcoins in een exchange wallet moet bewaren, is omdat ze uw account om verschillende redenen kunnen opschorten of zelfs sluiten. Als ze uw account helemaal sluiten, verliest u alle Bitcoins in uw exchange wallet.

  1. Geen veilige plaatsen voor uw Bitcoins

Er zijn verschillende soorten wallets die je kunt gebruiken om je Bitcoins op te slaan. De online of mobiele portemonnee biedt het hoogste niveau van gemak, maar het laagste niveau van beveiliging. U kunt deze wallets gebruiken voor kleine en reguliere Bitcoin transacties.

U kunt een veiligere portemonnee krijgen die een applicatie is voor uw desktop- of laptopcomputer. Sommige hiervan zijn gratis en sommige vereisen een kleine betaling. Dit zijn middelgrote Bitcoin-portefeuilles met beveiliging, omdat u uw computer kunt loskoppelen van internet.

Papieren portemonnees zijn veiliger. Zoals de naam al doet vermoeden, print u uw vitale Bitcoin-informatie af op papier en vervolgens kunt u dit opslaan waar niemand anders er toegang toe heeft (zoals in een kluisje).

Tot slot is de veiligste wallet de hardware wallet. Dit is een USB stick waar je je Bitcoins in kunt bewaren. U hoeft de hardware wallet alleen te gebruiken wanneer u transacties uitvoert. Haal het uit de computer als het klaar is. Hardware wallets zijn vrij duur, maar ze zijn het waard.

  1. Prijsverandering Paniek

Het is geen geheim dat Bitcoin een volatiele valuta is. Prijsschommelingen van ongeveer $ 100 per dag omhoog of omlaag zijn aan de orde van de dag. Soms raken nieuwkomers in Bitcoin-investeringen in paniek wanneer ze deze prijsveranderingen zien , met name prijsdalingen.

Er is geen reden tot paniek. Bitcoin heeft de neiging om in cycli op en neer te gaan in prijs. Het is in de loop der jaren gestaag in waarde gestegen en er is geen reden om aan te nemen dat dit niet zal doorgaan.

  1. Overschakelen van de ene cryptocurrency naar de andere

Als je gaat investeren in Bitcoin blijf dan bij Bitcoin. Rondspringen van de ene cryptocurrency naar de andere werkt nooit goed. Laat je niet verleiden door Altcoin, want dit is niet zo goed ingeburgerd als Bitcoin.

  1. Niet genoeg weten

Je moet zoveel mogelijk weten over Bitcoin om er het meeste uit te halen. Begrijp hoe het werkt en bestudeer de prijsveranderingspatronen. Er zijn veel Bitcoin-communities waar je lid van kunt worden op sociale media.